Безплатна украса за детски рожден ден вкъщи Принцеса - 1004
Следващия месец ще празнуваме вкъщи в много тесен кръг рождения ни ден. За всички, които ще празнуват като нас своя рожден ден през март или април, празникът ще бъде малко по-скромен, а събиранията по повода с познати и приятели - виртуални.
детски рожден ден вкъщи
20851
post-template-default,single,single-post,postid-20851,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive

Безплатна украса за детски рожден ден вкъщи Принцеса

Следващия месец ще празнуваме вкъщи в много тесен кръг рождения ни ден. За всички, които ще празнуват като нас своя рожден ден през март или април, празникът ще бъде малко по-скромен, а събиранията по повода с познати и приятели – виртуални.

За да направим празника на малките малко по-весел, нека да украсим подобаващо вкъщи и ги зарадваме. Украсата може да изготвим сами. Аз съм ви подготвила един подарък – за периода март, април, май темата за украса на вашето парти – Принцеса, е налична за сваляне напълно безплатно.

Какво съдържа тя:

  • Банер ЧРД
  • Покана
  • Картичка Благодаря
  • Етикет за вода
  • Дизайни на топери за храна

Украсата е в pdf файлове и готова за разпечатване на вашия принтер.

Абонирайте се за бюлетина ни тук, за да ви изпратя дизайните, готови за печат. 

No Comments

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Безплатен дизайн за украса на детска стая?

Абонирайте се за бюлетина и ще ви изпратя безплатно мой дигитален дизайн, подходящ за украса на детска стая.