Грижа за себе си - 1004
Грижата за себе си може да има много лица. Всяко от тях е много индивидуално от жена до жена. Но общото е - да не поставяме себе си на заден план. Да изградим непоклатими граници за това, кое е приемливо за нас и кое не е. И да ги спазваме.
блог майчинство, грижа за себе си
19369
post-template-default,single,single-post,postid-19369,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive

Грижа за себе си

През последните 6 години, фокусът на блога беше основно върху грижата за децата, пътуването, направи си сам заедно с децата. От тази година, в допълнение на тези теми, основен фокус както за мен, така и в блога, ще бъде и грижата за себе си. Защото е от изключителна важност, както за мен, така и за децата. Важна е и за вас.

Грижата за себе си може да има много лица. Всяко от тях е много индивидуално от жена до жена. Но общото е – да не поставяме себе си на заден план. Да изградим непоклатими граници за това, кое е приемливо за нас и кое не е. И да ги спазваме.

Продукти от магазина ни
No Comments

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Безплатен дизайн за украса на детска стая?

Абонирайте се за бюлетина и ще ви изпратя безплатно мой дигитален дизайн, подходящ за украса на детска стая.