За мен

Казвам се Силви и съм от завърналите се от странство българи. Обичам всичко креативно. Обичам и да пътувам. Майка съм на три деца, с които живеем в София. Стартирах този личен блог на 19 юли 2013 г. Зад него не стои екип от дизайнери, фотографи, копирайтъри, IT специалисти или такива в социалните медии. С всичко се занимавам аз, а децата понякога помагат 🙂

Обичам да играя се децата. Подкрепям развитието на детското въображение, като показвам различни творчески занимания, които всеки може да осъществи с малките вкъщи с минимални средства. В блога може да намерите информация и за фотография, илюстрации, като може да сваляте безплатни дизайни на украси, създадени от мен. Може да се вдъхновите за следващата си почивка с деца в България или извън нея, както и да погледнете различни модни акценти. Каня за гости невероятни хора, с които съм се срещнала често случайно.

Понякога препоръчвам брандове. Правя обективни прегледи на брандове, които ми харесват и бих искала да покажа и на други семейства. Когато статията е в партньорство с бранд, задължително споменавам това. Ако за прегледа е бил предоставен продукт – също. Не правя прегледи на брандове, които не са в унисон с нашите вкусове и мнението е винаги обективно. Някои от нашите партньори включват – Фабрика за храна и танци – Равнища, Premier Luxury Mountain Resort – Банско, Escreo, Waldorfland, Pampers, Lenche, Бочко, Персонализирани книжки за деца, Bulgaria Mall, Tote Pote, онлайн магазин Косара, други. 

Снимам с Canon 5D Mark II или Canon 450 D, като използвам различни обективи според случая.

Мои творчески проекти и илюстрации може да видите в секция Sylvi Studio Портфолио.

Ако желаете сътрудничество, свържете се с мен тук.

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: