За мен - 1004
блог, изкуство, майчинство, поп арт портрет, украси за дома, украси за рожден ден
17347
page-template-default,page,page-id-17347,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive

За мен

 

 

Казвам се Силвия, майка на две малки момчета – и едно момиче, с които живеем в София.

В края на 2019 г. блогът sofiamama се промени на 10.04

 

Защо?

След изключително предизвикателна бременност, в средата на която се наложи да ме оперират от дискова херния, точно на 10.04, моята рождена дата, и ден след Великден, родих дъщеря си Елена – третото ни дете.

Да те оперират от дискова херния по време на бременност се среща 1:10 000 в света. Да родиш на твоя рожден ден – може би малко по-често. Да е Великден е просто знак, че в крайна сметка си късметлия.

 

Възстановяване

Възстановяването ми отнема вече повече от две години, като е свързано с много емоции, енергия, време и средства. Предизвикателство е да живееш две години с недиагностицирана от лекарите болка. Докато гледаш бебе и нейните породени братя. Много съм ядосана, не само заради мен, но и заради всички други майки, преминали през подобен мъчителен път, без точна диагноза, изпитващи болка всеки ден.

Също съм и благодарна, на едни специални лекари, с душа и сърце, които ми помогнаха по пътя до момента. Вярвам, че ще срещна повече такива в бъдеще.

И докато лека-полека започвам да разплитам какво се случва с тялото ми в последните няколко години, и се опитвам да възстановя енергията си, научих страшно много. За тялото, за болката, за хората, за границите.

 

Няма да се откажа

Но имам още много да уча. А докато го правя, реших да споделям преживяванията си с вас, с акцент и върху грижата за себе си. И да насочвам успешно мислите си в положителна насока, като създавам. Нещо, което правя от много време във всяка свободна минута. Водена съм от ината да не се откажа, докато не започна да стъпвам без болка.

Желая да споделя пътя на възстановяването си и с други жени, може би попаднали в подобна, уникална за тях, на пръв поглед – безизходна ситуация. Изход има.

Аз не съм герой. Героят сте вие.

 

Продуктите

Всяка ваша покупка от новия онлайн магазин към блога, ще помогне както за възстановяването ми, така и да покажем и на други жени, че силата е в нас и ние сме сила. Продуктите са специално подбрани, изработени от мен, а селекцията ще е динамична във времето.

 

 

Статус към февруари: След нова моя операция през януари 2020, този път за декомпресия на перонеалния ми нерв, пред мен е ново възстановяване под формата на активна физеотерапия, а след това и диагностика в чужбина за лечение на стъпалото ми.

 

 

Ако сте компания и желаете сътрудничество с мен, вижте повече тук.