Авиомузей в Бургас - още една идея за разходка с децата - 1004
Бургас музей, самолети музей, с деца в Бургас
6631
post-template-default,single,single-post,postid-6631,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive

Авиомузей в Бургас – още една идея за разходка с децата

От скоро Бургас предлага на своите посетители нова атракция – Авиомузей, който се намира в летище Бургас, Сарафово.

Ако ви е омръзнало да се пържите на плажа, а идеите ви за забава с малки деца са на изчерпване, музеят е много добра идея. Посетихме го в един доста топъл ден, но ни направи впечатление, че всеки самолет е оборудван с климатик.

Преброихме около 8 експоната, като в по-голямата част от тях можеше спокойно да се влиза, пипа, разглежда, др. Само в 1 от тях имаше вход, като той беше устроен на интерактивен музей с разнообразни експонати и светещи “чудеса“, които не може да видите другаде.

Навън беше може би 33-34 градуса, но това не попречи на искрената радост на момчетата. Е, пийнаха си доста вода след разходката, но определено няма да я забравят. Малкият за първи път се качи в самолет, макар и без да лети все още, като вълнението беше неописуемо! Мечтата му да стане доктор от последните 1-2 години на момента беше заменена с нова – да стане пилот 🙂 Разбраха се и двамата да станат пилоти и да летят в заедно в 1 самолет.

Музеят е подходящ за посещения както с момчета, така и с момичета. Ако имате дъщеря – заведете я. Не се знае дали няма да пробудите у нея мечта да стане пилот. А това е напълно възможно, вижте за пример Рени!

Не знам за друго място в България с Авиомузей, освен може би Националния Военноисторически музей в София, но само в дните на отворените врати. А вие?

След дълги години в автомобилната индустрия, тези двама мъници продължават да ме държат много близо до вълнуващите и екстремни преживявания, които винаги ме усмихват. Да не загубя форма.


No Comments

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Безплатен дизайн за украса на детска стая?

Абонирайте се за бюлетина и ще ви изпратя безплатно мой дигитален дизайн, подходящ за украса на детска стая.