Срещата на Зайко с Кейт - 1004
блог, изкуство, майчинство, поп арт портрет, украси за дома, украси за рожден ден
5595
post-template-default,single,single-post,postid-5595,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive

Срещата на Зайко с Кейт

Наскоро ви разказах за дългото пътуване на зайчето Белушко към Кейт и срещата с брат му Зайко. Ако сте пропуснали вълнуващите му приключения, може да ги видите ето тук. 

Кейт е малко момиче, което преди няколко месеца загуби своето зайче играчка Белушко в парка. Тя нарисува своето зайче и разпространи рисунката в София с желание да се събере отново с Белушко.

С желание да й помогнем се свързах с Гергана от Lissana, която беше изключително отзивчива и веднага и напълно безвъзмездно сътвори ново зайче – братче на Белушко, като гледаше единствено от рисунката на Кейт. Гергана даже не пожела да се споменава за Lissana и нейните творения в тази история, но аз мисля е нужно да се знае кой е сътворил братчето на Белушко. Така че, линкът към нея няма за цел да я рекламира, а да покаже човек с добро сърце, който се трогна от рисунката и откликна незабавно.

Изпратихме новото зайче на Кейт, която беше на морето и тя го кръсти Зайко. Зайко е щастлив при Кейт, а ето и една снимка от тях, която получихме само преди няколко дни.

Кейт също изглежда щастлива. Ако историята ви е харесала, пишете на Lissana и я поздравете за доброто й сърце и отзивчивостта. Защото добротата е заразна.

20160814_121642

No Comments

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Безплатен дизайн за украса на детска стая?

Абонирайте се за бюлетина и ще ви изпратя безплатно мой дигитален дизайн, подходящ за украса на детска стая.