Сътрудничество - 1004
блог, изкуство, майчинство, поп арт портрет, украси за дома, украси за рожден ден
19066
page-template-default,page,page-id-19066,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive

 

Сътрудничество

Блогът си сътрудничи с различни компании, за представяне на техен продукт или услуга от 2013 година.

 

Ако предлагате продукт или услуга за малки деца или грижа за майката, може да се свържете с мен за сътрудничество. Правя прегледи както на нови на пазара ни продукти/услуги, така и на утвърдени такива.

 

Как правя прегледа

Правя преглед единствено на ползвани от нас продукти или услуги. Изготвям статията с авторски снимки, за които ползвам професионална камера. Преминала съм курс по фотография към NYIP. Статията споделям в социалните медии на блога, като задължително споменавам партньорството ни.

 

SEO

Блогът е активен от почти 7 години, като за този не малък период от време ви гарантирам много добър SEO и топ позиция в резултатите в Google, много често и първо място.

 

Снимки за бизнеса ви

Ако ви харесат снимките, които съм направила в прегледа в блога, бихте могли да ги закупите за ваши рекламни или PR нужди. Просто ми пишете след прегледа.

 

Ако сте компания и желаете да си сътрудничим, може да се свържете с мен тук. До момента съм си сътрудничила успешно с голям брой компании за прегледи на продукти или услуги, някои от които:

Бочко

Фабрика за Храни и Танци – Равнища

Хотел Премиер – Банско

Lidl България

Ескрео

Nordics

Waldorfland

Pampers

Малчугани

Валентина Щайн

Българска Наука

Bulgaria Mall

Тоте Поте

Косара

Tikki Shoes 

PlanToys

Lenche Linen

Къща Лумаги

Ресторант на х-л Ястребец, Боровец

 

Благодаря.