Модни акценти Събития

Станете звезди в първия молбъстър в Сердика и спечелете 5 ваучера X 5000 лева

Чухте ли, че Сердика Център празнува петия си рожден ден с грандиозна кампания? Днес  се разходихме с малкия Смехурко в търговския център и останахме приятно изненадани от забавленията и уникалното изживяване там.

Първото нещо, което ни впечатли беше филмовата украса на целия мол – влизайки в Сердика се почувствахме като герои на филм в 5 части. Изградени са общо 5 различни филмови сцени, в които може да вземете участие и да бъдете снимани за първия молбъстър. Може да влезете в главната роля и да изберете в кой от филмите ще участвате, а именно:

„Сто лица на модата“ – романтична комедия за модните икони и истинските тузари, които не избират между секса и града и „не могат да не се запитат“ – високи токчета, високи акции или “Космополитън” на вкус?
„Винаги на мода“ – под светлината на прожекторите е семейството, което никой не цака с топла бира, но знае две, двеста и… още нещо! Със специалното участие на Катето Евро и Жоро Мамалев.
„Дръзките авантюристи“ – за екшън герои и супер жени, които обичат силните залози, високите скорости и мартинито. Разклатено, не разбъркано. Но тихо да не чуят британските тайни служби…
„Смелите мечтатели“ – те може и да са от далечна галактика, но са с много мечти. Фентъзи студиото посреща малки и големи любители на фантастиката и… нека силата бъде с тях!
„Различен, като теб“ – любимата на всички деца история за Пепеляшка оживява. Оглеждайте се за изпуснати пантофки, тикви – каляски, дворци и вълшебни пръчици. Ако искате да снимате детето, тази сцена е перфектна както за малки принцеси, така и за малки принцове.

Не е ли невероятно, че търговският център  дава възможност да се превърнем в истински звезди, като се снимаме уникалния им филм – „5 години различен, като теб“. Браво Сердика, много свежа и иновативна идея. И не само това – разбрахме, че всички участници ще имат шанса да спечелят подаръци „като на кино“ – 5 ваучера за пазаруване, всеки на стойност 5,000 лева! Не само, че ще се забавлявате, но може да спечелите и 5000 лева…

Поисках информация от организаторите до кога ще е това събитие и разбрах, че до 20 март всеки ден от 12:00 до 20:00 часа. Място – филмовото студио на „Ситняково“ 48. Какво – пет истински филмови площадки с декори, професионални режисьор-оператори, актьори, безплатен грим от Douglas и реквизитори са превърнали Сердика Център в алея на славата. Влезте в главната роля и изберете сами в кой от петте филма да се снимате. Но побързайте, защото имате още само 5 дена!

Научих за още няколко изненади от Сердика през месеца на жената март:

Колелото на късмета – подаръци всеки ден
От 5 до 28 март. По случай рождения си ден Сердика Център ще раздава подаръци всеки ден. Клиентите, пазарували на стойност над 75 лева, ще завъртят “Колелото на късмета” и ще печелят страхотни награди от любимите си магазини.

А голямата изненада е VIP концерт на 27 март:

Club des Belugas feat, Anna Luca гостуват ексклузивно в Сердика Център. Търговският център Ви кани да сте сред 300-те специални гости на концерта. Пазарувайте от 16 до 22 март на стойност над 300 лв. в магазините в Сердика Център и спечелете VIP покана за двама за концерта!
(*Промоцията важи до изчерпване на билетите.)

Повече подробности за кампанията открийте на serdikacenter.bg, официалната Facebook страница и 5godiniserdikacenter.bg

Ето и няколко снимки от днес. И не забравяйте – остават още само няколко дена.

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

You Might Also Like

%d bloggers like this: