На фокус

Слънцезащитен лосион за бебе на biotrade

biotrade1

С идването на пролетта слънцето все по-често ни радва и след днешния топъл и слънчев ден започнах да се замислям за защита на детската кожа от слънчевите лъчи.

Кожата на Белята е много бяла, наследил я е от мен. Само на 4 e, а вече забелязах много бенки по лицето и тялото (отново моя ген), което наскоро малко ме притесни и реших да взема въпроса за защита на кожата му от слънцето по-сериозно и да започнем още с първите пролетни лъчи.

За моя приятна изненада biotrade изпратиха да тестваме нов за нас слънцезащитен лосион от серията им грижа за бебето с много висока UVA/UVB защита фактор 50 – Baby Sun.

Продуктът е създаден специално за деликатната детска кожа, като е нежен и лек, съдържа и витамин Е. Решението за Белята е чудесно, а хидратацията на кожата е много добра. Кремът предпазва от слънчеви алергии. Биотрейд произвеждат дерматологична козметика, а продуктите им не съдържат парабени и са хипоалергични. Продуктите се произвеждат в България.

Кремът се предлага в атрактивна опаковка с илюстрация на лъвче, която ще зарадва децата. Количеството е 125 мл, а цената му е 17.20 лв.

Започнахме защитата още с идването на пролетта, а с нетърпение очакваме и лятото с игрите край морето. И няма да забравим крема с лъвчето!

 

bio3

You Might Also Like

%d bloggers like this: