Игри На фокус

Страст към Стикита и футбол

IMG_6512

Стикито. Малко гумено човече станало много ценна колекционерска вещ за джобовете на двамата ми синове. Стики манията в къщи доведе до следното:

  • Джобове пълни със Стикита. Буквално
  • Ако забравя да проверя джобовете преди пране следва и пералня пълна със Стикита
  • Децата отказват да им бъдат купувани големи играчки, а само малки, които могат да се слагат в джобове и да се къпят. Както Стикитата. Чудесно!
  • Всяко Стики си има име и собственикът му е ясен
  • Ако се опитам да взема някое Стики от дете следва див вик и последващ рев
  • Стикито винаги има място в леглото на малките, както и в банята. Стикито яде и се приспива често заедно с децата
  • Винаги има едно люмито Стики. Всеки ден любимецът се сменя
  • Сутрин, точно когато най-много бързам Стикито-любимец за деня е изчезнало и започва трескаво 20 минутно търсене сред всички 300 малки играчки в голяма пластмасова кофа за пясък
  • Ако намеря Стикито няма да закъснея. Тази мисъл сутрин е стимулираща. Ако не го намеря измислям история, че е заминало на море или да кара ски (според сезона) и ще се върне в края на деня. Историята обикновено се приема с едно наум, защото “Стикито, мамо има един крак, как ще кара ски?”

А комбинацията Стики+Футбол ни е любима. Миналата седмица се впуснахме в турнир на ДФК “Лъвчетата” в Зимния Дворец и получихме специално свидетелство за футболни умения. Всъщност тези умения ги имат още от корема, спомените за които са незабравими. Но вече са и докуменирани и закачени на стената.

Ето защо с приятна изненада открихме, че в Lidl вече са налични новите футболни Стикита. Най-новите цветни човечета са свързани с Европейското първенство по футбол 2016 и са в спортната екипировка и флагове на различните европейски страни, участващи в Евро 2016.

IMG_6507 copy

Футболните Стикита вече са достъпни на касите във всеки магазин на веригата. И отново за всеки 15 лв от стойността на покупката от един касов бон, всеки клиент получава безплатно 1 бр. футболно Стики. Новата кампания със Стикита ще продължи от 09.05.2016 г. до 05.06.2016 г. или до изчерпване на количествата в магазините на Lidl в България.

Комплектът с цветни човечета включва колекционерски албум, в който има място за всички 24 Стикита, както и специална колекционерска чанта. Те могат да бъдат допълнително закупени от Стики колекционерите на всяка каса. Това е чудеснооо, вече няма да търсим къде е Стикито-любимец на деня сутрин, защото всички ще са на едно място в специална кутия.

Най-запалените фенове на любимите герои могат да се включат в шампионата на Стикитата чрез новото безплатно приложение Stikeez Cup за Android и IOS.

Стики манията продължава…

*Комплектът със стикита и кутията ни бяха изпратени от Lidl.

You Might Also Like

%d bloggers like this: