И замириса на море… Новите морски дизайни на Тоте Поте са наистина готини

И замириса на море… Новите морски дизайни на Тоте Поте са наистина готини

Днес отново ни е много морско и слънчево, защото ще ви представим новите дизайни на качествената българска марка за детски дрехи и аксесоари Тоте Поте. Тениските са съвсем нови, както се казва още парят и сме много щастливи, че бяхме едни от първите да се разходим с тях край морския бряг.

Това, което ни впечатли – особено децата, беше уникалната и забавна опаковка, която се трансформира в робот. Роботът  може да нарисувате, изрежете и сглобите много лесно. Чудесна идея, защото заедно с красивия продукт получавате и креативно занимание за децата. Кутиите са от рециклирана хартия с мисъл за околната среда.

tote-pote1

IMG_8808

Тениските на Тоте Поте се отличават с минималистичен и изчистен дизайн, който няма как да объркате. Новите летни дизайни ни привлякоха с морските си десени на рибка и вълнички. Вече станаха любими на малките и искат да ги носят и в детската градина.  Малкият е с десена Рибка, който ми хареса изключително много с контраста на тъмно сините перки на чисто бялата и мека тениска. Откроява се определено. Баткото е с дизайн Морски вълни, като стилизираните тъмно сини вълни се разливат върху светло син фон. Двата дизайна са хубави както сами за себе си, така и в съчетание един с друг, както направихме ние.

tote_pote14

tote+pote13

tote_pote1a

tote_pote5

mosta

Тениските са изработени от 100 процента сертифициран памук, като са много меки и приятни за носене. Поизвеждат се в България и качеството както на плата, така и на изработката и печата е много високо. А това е само една от причините да изберете българската марка пред някоя ниско качествена чужда, която след 1-2 пранета ще се размъкне или ще се изтрие печата. Печатът е направен с безвредни бои на водна основа, много издържлив и позволява на кожата на детето да диша свободно под него.

tote_pote13

Това, което много ни хареса, е че липсват досадните и боцкащи етикети на врата, които при други марки дори след като се отрежат боцкат още повече и правят носенето на тениските мъчително. Вместо върху етикет описанието е директно напечатано върху плата, което отново показва колко много мисъл и внимание са вложени в изработката на продукта. Оценяваме го.

tote_pote11

tote_pote8

tote_pote6

tote+pote12

Цената на новите тениски е 32 лева, като си заслужава всеки един лев.

tote_pote9

Тоте Поте може да намерите в онлайн магазина тук, както и да им кажете здравей във Фейсбук.

tote_pote4a

tote_potea

running

tote_pote9

sea

*Двете тениски ни бяха предоставени от Тоте Поте за прегледа 

Всички права на снимките са запазени 

1 Comment