Събития

Как да развием детското въображение

Този уикенд с удоволствие посетихме Фестивала да детското въображение в Bulgaria Mall. Събитието беше много различно от подобни събития, които се организират традиционно по повод първия учебен ден, както и от всички други кампании “Обратно на училище”, които сме посещавали семейно.

Кое беше различното?

Центърът на събитието беше детското въображение и неговото развитие, а всички работилници бяха специално подбрани с тази тематика. Някои от тях вкючваха например театрални школи на английски език, учене на английски чрез приказки, забавна математика, учене чрез игра, как да възпитаме децата да са лидери от малки, съжителства на децата с технологиите, както и много нови и интересни презентации от Академия за родители – как да отгледаме иноватори, стресът при децата и родителска подкрепа, за една успешна учебна година. Всяка работилница и щанд представиха своя  интересна за мен презентация. Първоначално мислех да мина за час-два, но определно имаше какво да се научи и останах доста повече, въпреки хубавото време навън в неделя.

А ето и няколко снимки от събитието вчера. Надяваме се в бъдеще да сме свидетели на все повече подобни събития в страната ни.

You Might Also Like

%d bloggers like this: