А вие обличате ли децата си като близнаци?

А вие обличате ли децата си като близнаци?

Помните ли историята “Изкуството да оцелееш с две породени момчета?”  Онлайн магазин Косара отново ни изненадаха изключително приятно. В началото на есенния хладен сезон малките се премениха в тон с нови спортни комплекти от българската марка Rach.  За първи път братята облякоха дрехи на Rach, но със сигурност няма да е за последен.

img_2088

img_2082

И двамата обичат да са облечени като близнаци, а и за мен е много по-лесно. Сутрин няма спорове от типа на “И аз искам с жълта блуза, не е честноооо!”

След един много дълъг и щур ден в игри със спортните комплекти от Rach и Косара в град Банско, ето и нашите впечатления:

  • Много са меки. Състав 70 % памук, 20 % полиестер и 10 % еластан. Малките се въргаляха, тичаха и катериха пременени с тях цял ден. Нито един път не се оплакаха, че нещо им пада, стяга, боцка, т.н. Не се наложи да режем големи неприятни етикети.
  • Отговарят точно на размера си. Каквото си поръчате, това ще получите. Размерите са ясно означени в онлайн магазина. Не е нужно да се притеснявате, че като поръчате онлайн, може да не стане. При нас и двата размера станаха перфектно.
  • Фунционални са: качулките са чудесни за сезона, наложи ни се да ги ползваме няколко пъти, заради по-хладното време в планинския курорт. Горнището има по два джоба отпред, а долнището още два. Общо 4 джоба на момче. Нали се сещате колко съкровища побират цели 4 джоба? Не знам как е при вас, но при нас момчетата отказват да носят панталони без джобове.
  • След пране много бързно изсъхнаха. Изпрах ги вечерта, на другия ден децата се впуснаха в нови игри с тях.
  • Дизайните много ми допаднаха. Избраните от нас бяха в тъмно синьо и електриково зелено, но ги има налични и в други цветове. Разгледах цялата гама на Rach, предлагана от Косара и останах очарована от повечето от тях. Погледнете ги и вие, за да се убедите. Много са различни от типичните дизайни на детски дрехи, като са предназначени основно за бебета и малки деца. Дизайните са в крак с модните тенденции и много весели. Харесаха ми и трикотажните потурки, жалко че скоро израстваме тази възрастова група и няма да можем да поръчаме от тях. 
  • Съотношение дизайн, качество и цена: много приемливо. Цената на един комплект е 39.90 лв.
  • Налични размери – тук бях отново изненадана, защото предлагат този продукт не само за най-малките, а до 8 годишна възраст.

img_2056

img_2052

img_2046

*Двата спортни комплекта ни бяха предоставени от Косара и Rach 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.